Articol

09.09.2023

Revolut prelungește perioada de gratuitate pentru transferurile efectuate cu Revolut de către clienții din Moldova

Revolut aduce o veste bună pentru utilizatorii din Moldova și, urmărind să crească incluziunea financiară în această piață, prelungește perioada de ofertă promoțională până la finalul lunii septembrie 2023. Reacția pozitivă a pieței locale a determinat compania să prelungească perioada de ofertă promoțională. Dacă în prima lună de activitate, în Moldova, Revolut înregistra 10.000 de utilizatori, în prezent, peste 35.000 de clienți din piața locală apelează la serviciile fintech-ului.

Această extindere a ofertei urmărește să ofere acces la serviciile Revolut Lite unui număr cât mai mare de clienți care au nevoie de instrumente sigure și transparente pentru a transfera bani, la nivel național sau internațional. Clienții vor putea testa astfel nu doar beneficiile aduse de super aplicația financiară, ci și serviciile inovatoare, bazate pe nevoile și experiența clientului, oferite de Revolut. De la lansarea Revolut în Moldova, tranzacțiile totale realizate de clienții locali au cumulat 750.000 de lire sterline (17 milioane de lei moldovenești).

Dincolo de această promoție, Revolut pregătește o extindere a ofertei de produse incluse în aplicație și adăugarea de noi soluții financiare bazate pe o tehnologie avansată, care să contribuie la creșterea bunăstării financiare a clienților. Faptul că 66% dintre transferuri sunt direcționate către Moldova reprezintă o dovadă a faptului că Revolut își confirmă misiunea de a provoca o schimbare radicală în mediul financiar din această țară și de a consolida incluziunea financiară a unor categorii diverse de public.

„Aducem cu o veste îmbucurătoare pentru utilizatorii din Republica Moldova, deoarece am decis să prelungim oferta de bun venit pentru clienții din această piață. Creșterea importantă a bazei de clienți pe care am înregistrat-o de la lansarea pe piața locală este o dovadă că Revolut are răspunsul potrivit la nevoile financiare în creștere și tot mai diverse ale clienților care vor să aibă tot mai mult control asupra propriilor fonduri. Le mulțumim clienților pentru încrederea acordată și îi asigurăm că ne vom concentra asupra extinderii portofoliului nostru de servicii financiare”, a declarat Arsenii Dergachev – Head of Lite Product la Revolut.

Cu Revolut Lite, clienții moldoveni pot să facă transferuri de bani fără taxe* către alte țări unde versiunea aceasta este disponibilă – Armenia, Azerbaijan, Chile, Macao și Sri Lanka și alte piețe în care Revolut este activ cu oferta sa extinsă de produse – Regatul Unit, Spațiul Economic European (SEE), SUA, Japonia, Singapore, Australia, Brazilia, Noua Zeelandă și, în curând, India și Mexic. Transferurile de bani între clienții Revolut sunt sigure, rapide și nu implică taxe*, ceea ce face din Revolut una dintre primele opțiuni pentru trimiterea și primirea de bani instantaneu, în 42 de țări de pe patru continente.

Pentru a utiliza Revolut, este necesar să se descarce aplicația, fie din Google Play Store, fie din Apple App Store și să se parcurgă pașii de înscriere, urmând instrucțiunile. Clienților li se va cere să își verifice identitatea folosind un act de identitate valabil. Odată creat contul, transferurile de bani se realizează cu ușurință din secțiunea „Plăți”.

 

Sursa: https://mded.gov.md