Programul

FONDUL DE GARANTARE A CREDITELOR ODA

AI NEVOIE DE UN CREDIT PENTRU AFACERE ȘI BANCA ÎȚI SOLICITĂ GARANȚII?

ODA POATE SĂ-ȚI GARANTEZE CREDITELE PENTRU ACTIVITATEATA COMERCIALĂ

În baza experienței acumulate până în prezent, FONDUL DE GARANTARE A CREDITELOR, își extinde calitatea de susținere a întreprinzătorilor, prin participarea în cadrul programelor destinate aplicării politicii economice din  Republica Moldova.
E necesar să depui actele necesare la bancă, iar ODA îți va examina cererea de garantare în doar 3 zile. Urmează semnarea contractului de garantare și ridicarea scrisorii de garanție financiară de la ODA. Cu aceste confirmări te vei prezenta la banca să primești deja creditul solicitat.

ESTE SIMPLU ȘI COMOD

FGC ODIMM este un instrument de suport antreprenorial, creat și gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, care are misiunea de a emite garanții financiare ce garantează creditele solicitate de Întreprinderile Mici și Mijlocii de la instituțiile financiare partenere (Băncile comerciale).

PRODUS DE GARANTARE — oferta cu condiții specifice de garantare pentru fiecare tip de garanție financiară, ce garantează creditele solicitate de ÎMM-uri de la băncile comerciale și acoperă de la 50% până la 80% din suma creditului contractat, cu o valoare de până la 7 mln lei.

Sursa: https://www.oda.md

Solicitare

Vrei să cunoști mai multe despre Program, scrie-ne aici!