Articol

02.11.2022

PROGRAMUL DE TRANSFORMARE DIGITALĂ A ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII (IMM) SUSȚINE DIGITALIZAREA AFACERILOR. INIȚIATIVA OFERĂ SUPORT FINANCIAR NERAMBURSABIL PENTRU ADOPTAREA SOLUȚIILOR DIGITALE

Până la 500 mii lei poate primi aproape oricare antreprenor care dorește să își digitalizeze afacerea. Este vorba despre un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul Programului de Transformare Digitală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, finanțat din bugetul de stat prin intermediul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenorialului (ODA). Inițiativa este implementată cu suportul partenerilor strategici : Uniunea Europeană, USAID și Guvernul Suediei. 

Inițiativa își propune să susțină ÎMM-urile care vor să-și digitalizeze afacerile și să-și consolideze potențialul pe piețele interne și externe. În cadrul Programului, companiile autohtone vor putea accesa  suport financiar nerambursabil de până la 500 mii lei pentru adoptarea soluțiilor digitale, în scopul dezvoltării productivității și care va avea ca efect, creșterea volumului de investiții în economia națională.

Pentru a fi beneficiar a programului, este nevoie ca antreprenorii să activeze ca persoană juridică, să desfășoare activitate antreprenorială de minim un an și să dispună de personal calificat.

Ghidul participantului la Programul de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii este aici: https://bit.ly/3yRmHhm

 

Sursa:https://odimm.md/ro