Articol

19.01.2024

Prezentarea programului Erasmus pentru Tinerii Antreprenori. Oportunități Europene pentru antreprenorii

Ministerul Dezvoltării Economice, în parteneriat cu Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, invită antreprenorii și organizațiile de susținere ale acestora la evenimentul de prezentare al programului „Erasmus pentru Tinerii Antreprenori”, o inițiativă europeană dedicată dezvoltării și colaborării antreprenoriale.

Scopul programului este de a îmbunătăți competențele antreprenoriale ale participanților prin colaborarea și lucrul cu antreprenori experimentați din alte țări ale UE. Programul facilitează dezvoltarea afacerilor noi, oferind acces la rețele, piețe și cunoștințe diverse, contribuind astfel la creșterea și internaționalizarea întreprinderilor mici și mijlocii din Europa.

Evenimentul va avea loc pe 25 ianuarie, ora: 09:30, în incinta Mediacor, sala de conferințe, etajul 1, strada Alexei Mateevici 60.
.
Pentru cine este acest eveniment?

  • Noi antreprenori: Cei la început de drum, care doresc să înceapă sau au început recent o afacere și doresc să-și dezvolte competențele antreprenoriale.
  • Antreprenori experimentați: Cei care conduc mici afaceri stabilite într-una dintre țările participante și sunt dispuși să împărtășească experiența lor și să beneficieze de noi perspective.
  • Organizații de susținere a antreprenoriatului: Organizații centrate pe susținerea antreprenorilor, interesate să devină organizații intermediare.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Delegația UE în Republica Moldova și găzduit de Mediacor. Este o ocazie unică pentru conectare cu antreprenori și profesioniști, a descoperi noi perspective și a indetifica noi oportunități pentru avansare în cariera antreprenorială.

Confirmați participarea, completând formularul de participare, până pe 22 ianuarie: https://forms.gle/b41yAYfeAySZF3jk8

Mai multe detalii despre program: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu

 

Sursa: https://mded.gov.md