Articol

04.02.2024

La Bălți a fost deschis un Centru de Informare și Consultanță în Afaceri ODA, cu suportul financiar al UE

Cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, la Bălți a fost inaugurat astăzi un Centru de Consultanță în Afaceri ODA pentru antreprenorii din regiune. Centrul a fost deschis de Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării împreună cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA).

Centrul de Informare și Consultanță în Afaceri ODA are drept obiectiv dezvoltarea capitalului uman prin promovarea competențelor și culturii antreprenoriale, prin acordarea serviciilor de informare și consultanță în afaceri privind programele de grant accesibile întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Centrul ODA își propune să dezvolte și să promoveze abilitățile și cultura antreprenorială, oferind servicii de informare și consultanță în afaceri în toată regiunea de nord a țării. Astfel, IMM-urile beneficiare ale suportului oferit de Centrul nou-creat, vor fi capacitate cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru accesarea resurselor financiare nerambursabile, orientat spre creșterea competitivității și rezilienței IMM-urilor din Republica Moldova.

Sursa: https://www.oda.md