Programul

Consultanță pentru Micul Business Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare

Consultanță pentru Micul Business

În Moldova, Echipa de Consultanţă pentru Micul Business are drept obiectiv să ajute întreprinderile mici și mijlocii să crească, să se dezvolte astfel încât să devină un adevărat catalizator al economiei locale și regionale.

Punem clienţii în legătură cu experţii locali şi consultanții internaţionali care pot oferi suport unei mari varietăţi de afaceri. De la cele mai mici care vor să crească, la cele orientate spre pieţele globale, reţeaua noastră de consultanţi, teoreticieni şi experţi ajută clienţii să progreseze şi să îşi extindă perspectivele.

Noi susținem companii de afaceri din diferite domenii, precum industria alimentară, comerțul angro și cu amănuntul, construcții și inginerie. Noi nu lucrăm doar în capitală, de fapt peste 31% din proiectele noastre sunt din afara mun. Chișinău.

Fie că e vorba de o nouă pagină de internet,un sistem de management al calităţii, o strategie de marketing sau chiar o structură absolut nouă de organizare eficientă, noi lucrăm cu dvs. pentru a defini cel mai bun proiect care corespunde nevoilor dvs. Apoi vă susţinem pe durata întregului proces, apelând la anii noştri de experienţă pentru a ne asigura că proiectul obţine cele mai bune rezultate. La un an după fiecare proiect ne întoarcem să măsurăm impactul acţiunilor noastre. Şi rezultatele vorbesc de la sine.

În termen de un an de la finalizarea proiectului

  • 83% dintre clienții noștri din Moldova înregistrează o creștere în mediu de 20% în cifra lor de afaceri; iar 57% își îmbunătățesc productivitatea, pe măsură ce întreprinderea se dezvoltă
  • 63% înregistrează o creștere semnificativă în crearea locurilor de muncă

Criterii de eligibilitate

Pentru a se califica, o întreprindere trebuie să corespundă următoarelor criterii de eligibilitate:

  • Mărime: Cu cifra de afaceri anuală de până la €50 milioane sau cu bilanțul contabil total mai mic de €43 milioane. De regulă lucrăm cu companii cu mai puțin de 250 de angajați.
  • Proprietate: Noi lucrăm cu companii private care se află in proprietatea cetățenilor locali.
  • Experiență: În mare parte lucrăm cu companii care au experiență de lucru mai mare de doi ani.
  • Domeniu: Noi lucrăm cu companii din aproape toate sectoarele și industriile. Noi NU PUTEM LUCRA cu companii angajate în activitatea militară sau producerea echipamentului militar, activitatea ce ține de tutun, jocuri de noroc sau prestarea serviciilor financiare.
  • Integritate: Ne așteptăm ca toate companiile cu care lucrăm să corespundă standardelor înalte de integritate. Noi nu lucrăm cu companii care se află sau s-au aflat în litigii, care ar putea afecta implementarea proiectului. 

Sursa: https://www.ebrd.com/work-with-us/advice-for-small-businesses/moldova.html

Solicitare

Vrei să cunoști mai multe despre Program, scrie-ne aici!