Articol

14.09.2024

Primul pas în investiții: Crearea contului de investitor pe eVMS.md

Platforma eVMS.md a fost lansată pe 31 iulie curent și, în doar trei zile, a reușit să atragă peste 1000 de utilizatori. Cetățenii Republicii Moldova, atât rezidenți, cât și nerezidenți, sunt încurajați să își creeze un cont de investitor pe www.evms.md. Aceasta permite participarea la emisiunile VMS, prima fiind planificată să se desfășoare între 16 și 25 septembrie.

Procesul de înregistrare a contului de investitor este simplu și rapid. Tot de ce aveți nevoie este o semnătură electronică, un cont bancar în Republica Moldova și vârsta minimă de 18 ani. Investitorii care dispun de cont de investitor pe platforma eVMS.md trebuie să actualizeze informația, odată ce datele personale sunt modificate.

După crearea contului, veți avea acces complet la toate funcționalitățile disponibile, inclusiv la instrumentele necesare pentru gestionarea investițiilor. Astfel, veți putea procura VMS direct prin platformă și să creați un portofoliu pentru monitorizarea și administrarea investițiilor. Totodată, veți putea vizualiza toate tranzacțiile și gestiona conturile de plăți prin intermediul portalului MCabinet, accesând secțiunea „e-VMS” din categoria „Plăti MPay”. De asemenea, veți beneficia de informații actualizate constant, incluzând rate curente și istorice. În plus, veți avea acces la suport dedicat care vă va asista în soluționarea oricăror întrebări.

Sursa: https://mf.gov.md