Articol

27.07.2023

90% dintre transferurile realizate cu Revolut din Moldova se efectuează în 3 secunde

  • Suma medie transferată cu Revolut Lite este de 110 lire sterline (2.496 lei moldovenești) pentru tranzacțiile inbound (încasate) și de 75 de lire sterline (1.702 lei moldovenești) în medie pentru cele outbound (expediate)
  • În prima lună de la lansarea în Republica Moldova, Revolut Lite are 10.000 de clienți înrolați, care au realizat transferuri totale în valoare de peste 250.000 de lire sterline (5.672.250 lei moldovenești)
  • Până la 30 august 2023, clienții din Moldova nu vor achita taxele de transfer de 1% pentru transferurile realizate către conturi bancare non-Revolut și de 3% pentru transferuri către carduri.

 

Revolut, super-aplicația financiară globală cu peste 30 de milioane de clienți la nivel global a lansat recent, în Republica Moldova, o versiune adaptată a aplicației, Revolut Lite. Aplicația poate fi folosită pentru efectua transferuri internaționale de bani, fără taxe (până la 30 august 2023), oferindu-le clienților acces la un instrument rapid, simplu de utilizat și sigur de a trimite bani peste graniță. Revolut are deja în Moldova peste 10.000 de clienți, 90% dintre transferurile efectuate de aceștia fiind realizate în 3 secunde.

Clienții existenți au transferat până în prezent peste 250.000 de lire sterline (5.672.250 lei moldovenești), cu o valoare medie a tranzacției de 75 de lire sterline (1.702 lei moldovenești). Primele trei piețe în care clienții transferă bani sunt România, Marea Britanie și Germania. Clienții din Moldova au acces la transferuri de bani fără taxe* către alte țări Revolut Lite, inclusiv Armenia, Azerbaijan, Chile, Macao și Sri Lanka și alte piețe în care Revolut este activ cu ofertele sale complete de produse – Marea Britanie, Spațiul Economic European (SEE), SUA, Japonia, Singapore, Australia, Brazilia, Noua Zeelandă și, în curând, India și Mexic.

Transferurile de bani între clienții Revolut sunt sigure, rapide și nu implică taxe*, ceea ce face din Revolut una dintre primele opțiuni pentru trimiterea și primirea de bani instantaneu, în 42 de țări de pe patru continente.

 

Sursa: https://mded.gov.md